simtoto.sesimtoto.dk

Om Simtoto

Prosjektet Simtoto har vært under utvikling siden 1999. Kjernen i systemet er en statistisk fundamentert simuleringsmotor for totalisatorløp på trav.

3.juni 2005 oppnådde Simtoto stabilt bedre resultater enn vinneroddsen for totalisatorløp i Norge.

Nettstedet simtoto.no ble lansert 13. mai 2006 for å presentere resultatene og videreutvikle konseptet.

Med nettstedet simtoto.se ble Simtoto den 1. januar 2010 også lansert i Sverige. Den 7. oktober 2012 ble simtoto.dk lansert i Danmark.

Ved hjelp av et stort antall observatører av simuleringene, håper vi å identifisere nye feilkilder som kan bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer.


Copyright

Simtoto benytter seg av data fra Norsk Rikstoto (NR) og Det Norske Travselskap (DNT) til å produsere innhold. NR og DNT har ikke eierinteresser i Simtoto.

Rådata fra NR og DNT

Med rådata menes informasjon om hester, juridiske og fysiske personer (f.eks. oppdrettere, eiere, trenere, ryttere og kusker), trav- og galoppselskaper, konkurranser (f.eks. løpsdager, startlister, strykninger og resultater), og regler, avtaler og andre styrende forutsetninger for konkurranser og spill fra DNTs Sportssystem, samt informasjon om spill, odds, omsetning og utbetalinger fra NRs Spilldatabase. Denne informasjonen brukes i henhold til samarbeidsavtale med Norsk Rikstoto. Samtlige rettigheter til materialet (opphavsrett eller databaserett) tilhører NR og DNT.


Data fra Simtoto

Med Data fra Simtoto menes alle typer data og produkter som er skrevet, generert eller produsert av Simtoto basert på egen kunnskap, egne rådata eller rådata samlet inn fra tredjepartskilder. Eksempler på slike data er Simtoto-produserte nyheter, artikler, ratinger, rangeringer, tips, programmer, analyser, statistikksammenstillinger og grafiske presentasjoner av status eller sammenhenger. Samtlige rettigheter til materialet (opphavsrett eller databaserett) tilhører Simtoto.


Det er ikke tillatt å fremstille eksemplarer av hele eller deler av innholdet på Simtoto eller gjøre det tilgjengelig for allmennheten uten skriftlig avtale med Simtoto. Det er lov å lenke til Simtotos startside (www.simoto.no) fra eksterne nettsteder, gitt at en slik lenke tar brukeren til en fullstendig visning av Simtoto-nettstedet i samme eller nytt nettleservindu.