simtoto.sesimtoto.dk
Simtoto innkasserer 3.365 kroner i V5-spillet på Bjerke 15.10!

På Bjerke 15.10 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 336 kroner i V5-spillet gikk inn med 5 rette, og pene 3.365 kroner i netto gevinst!

Med kun én banker på bongen, WHATA BUZ (US), ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Bortsett fra Simtotos bankervalg WHATA BUZ (US), så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Mer givende med tanke på utbetaling, var det at JØRN MORTEN KVIKSTAD styrte JUANITA LOVE S.K. inn til beste plassering i V5-4. JUANITA LOVE S.K. var et 6.valg i V5-spillet med 6% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 7.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2014.10.16_02:16:13
Hele V4-rebusen løst på Bergen 11.10!

4 rette, og pene 6.066 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 336-kroners forslag i V4-spillet på Bergen 11.10.

HAUKELI HILDUR tok ansvaret som enslig banker på bongen, og dermed genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bergen. Bortsett fra Simtotos bankervalg HAUKELI HILDUR, så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene HIGH PHOTO (et 6.valg i V4-2) og THAI BROADWAY (et 4.valg i V4-3) økte begge verdien på V4-bongen betraktelig.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2014.10.12_01:51:55
Bong-forslag for V75 på Leangen 04.10 leverer gevinst!

På Leangen 04.10 gikk nesten alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 504 kroner i V75-spillet gikk inn med 6 rette, og 951 kroner i netto gevinst!

Med et bankerfritt spilleforslag leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Leangen.

Mer spenstig utbetaling ble det først da ARNE NILSEN kontrollerte YR SOKKEN inn til seier i V75-5. YR SOKKEN var et 4.valg i V75-spillet med 9% av markeringene, men Simtoto rangerte denne ekvipasjen som et 2.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2014.10.05_01:46:18
Nesten alle kryss på plass i Simtotos spilleforslag for V75 på Klosterskogen 27.09!

Vårt genererte bongforslag for Klosterskogen 27.09 gikk inn med 6 av 7 mulige vinnerkryss på plass og gav gevinst selv uten den siste markeringen på plass! 600 kroner i innsats resulterte i 6 rette, og 2.059 kroner i netto gevinst i V75-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Med kun én banker på bongen, CHICA N.L. (NL), ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Klosterskogen.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene VERTIGO PRINS (et 5.valg i V75-2) og DRIBBLING (US) (et 6.valg i V75-3) økte begge verdien på V75-bongen betraktelig.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2014.09.28_01:38:02
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46