simtoto.sesimtoto.dk
Alt riktig markert i V5-spillet på Forus 21.02!

5 rette, og pene 2.272 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 320-kroners forslag i V5-spillet på Forus 21.02.

Med kun én banker på bongen, THAI M. OUT, leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Forus. Bortsett fra Simtotos bankervalg THAI M. OUT, så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Først med en overraskelse i spillet ble det duket for en større utbetaling, nemlig da THOMAS SVERRE KARLSEN kontrollerte SOME KIND OF MONSTER inn til førstepremie i V5-2. SOME KIND OF MONSTER var et 4.valg i V5-spillet med 10% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 3.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2017.02.22_01:28:36
Simtotos spilleforslag tok V5 på Biri 18.02!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 384 kroner i V5-spillet på Biri 18.02. Fasit ble 5 rette, og 881 kroner i netto gevinst!

Med L.J.'S ANDY HALL som eneste banker på bongen, så genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Biri. Alt i alt plukket Simtoto ut hester til vinnerbongen i tråd med hvordan resten av spillerne på Biri vurderte situasjonen. Med andre ord ingen virkelig store overraskelser som vinnere, og premien for full V5-rekke deretter. Allikevel kan man ikke klage på gevinst!

Simtoto fortsetter å levere varene, og ser frem til neste spillerunde med nye spennende muligheter!

2017.02.19_01:19:38
Simtoto løser hele V4-spillet på Forus 11.02!

4 rette, og pene 4.162 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 336-kroners forslag i V4-spillet på Forus 11.02.

Den eneste bankeren i forslaget, AROS LINE (DK), slo til, og dermed leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Forus. Bortsett fra Simtotos bankervalg AROS LINE (DK), så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten. Alt i alt plukket Simtoto ut hester til vinnerbongen i tråd med hvordan resten av spillerne på Forus vurderte situasjonen. Med andre ord ingen virkelig store overraskelser som vinnere, og premien for full V4-rekke deretter. Allikevel kan man ikke klage på gevinst!

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2017.02.12_01:22:32
Simtoto innkasserer 699 kroner i V4-spillet på Klosterskogen 04.02!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 336 kroner i V4-spillet på Klosterskogen 04.02. Fasit ble 4 rette, og 699 kroner i netto gevinst!

Med kun EMIR LA BROUSSE (NL) som banker på bongen, så genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Klosterskogen. Det var også andrevalget SUPPORT KINDNESS med MAGNUS TEIEN GUNDERSEN i sulkyen. Alt i alt plukket Simtoto ut hester til vinnerbongen i tråd med hvordan resten av spillerne på Klosterskogen vurderte situasjonen. Med andre ord ingen virkelig store overraskelser som vinnere, og premien for full V4-rekke deretter. Allikevel kan man ikke klage på gevinst!

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2017.02.05_01:31:43
Perfekt treff i V5-spillet på Klosterskogen 04.02!

5 rette, og pene 3.081 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 360-kroners forslag i V5-spillet på Klosterskogen 04.02.

Med kun én banker på bongen, SILKE CHASMINA, genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Klosterskogen. Det var også andrevalget LYSENG BALDER med OLE-CHRISTIAN KJENNER i sulkyen.

Et mer interessant beløp til utbetaling ble det først da DAG-SVEINUNG DALEN kontrollerte FLYING CREDIT S.S. inn til beste plassering i V5-2. FLYING CREDIT S.S. var et 5.valg i V5-spillet med 7% av markeringene, men Simtoto rangerte paret som et 2.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2017.02.05_01:31:41
Kanongevinst i V76 på Bjerke 5.11!

Simtoto prikket inn alle sju vinnerne i V76 på Bjerke 5. november, og kunne innkassere 184 071 kroner i netto gevinst!

Med banker på 4 I'm The Answer og andrevalget 2 Haugestad Storm i de to første løpene, var bordet dekket for en riktig festaften på Bjerke. Simtotos skrellvarsel 6 General Sterk var en riktig bongrenser i V76-4, kun et åttendevalg i spillet! Også 1 Huldre Oskar gjorde vei i vellinga som et niendevalg i V76-6.

Utbetalingen ble 168 885 kroner for 7 rette og 744 kroner for 6 rette. Ikke dårlig med full uttelling for en flat V76-bong på 1152 kroner.

Ta rygg på våre tips - vi vil servere flere godbiter i tiden som kommer.

2014.11.06_18:50:46
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51