simtoto.sesimtoto.dk
V5-spillet på Momarken 15.07 i boks!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Momarken 15.07 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 300 kroner ble resultatet 5 rette og 423 kroner i netto gevinst!

Med KODRAN som eneste banker på bongen, så sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Momarken.

Et mer interessant beløp til utbetaling ble det først da GEIR VEGARD GUNDERSEN styrte NESVIK TYR inn til beste plassering i V5-5. NESVIK TYR var et 7.valg i V5-spillet med 5% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 4.valg og fikk krysset med på bongen takket være en nokså bred gardering i avdelingen.

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2014.07.16_02:03:53
5 rette i V5-spillet på Jarlsberg 11.07!

5 rette, og 535 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 324-kroners forslag i V5-spillet på Jarlsberg 11.07.

Den eneste bankeren i forslaget, NUME ELDEN, slo til, og dermed leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Jarlsberg. Alt i alt plukket Simtoto ut hester til vinnerbongen i tråd med hvordan resten av spillerne på Jarlsberg vurderte situasjonen. Med andre ord ingen virkelig store overraskelser som vinnere, og premien for full V5-rekke deretter. Allikevel kan man ikke klage på gevinst!

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2014.07.12_02:11:58
Toppgevinsten sikret i V65-spillet på Jarlsberg 11.07!

På Jarlsberg 11.07 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 540 kroner i V65-spillet gikk inn med 6 rette, og 2.162 kroner i netto gevinst!

Med to bankere, TEDDYBEAR SONG (US) og NUME ELDEN, ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Jarlsberg. Det var også andrevalget VIKING VA BENE med GEIR VEGARD GUNDERSEN i sulkyen.

Større verdi på bongen ble det da LARS ANVAR KOLLE travet L'ORAGE inn til vinnerplass i V65-3. L'ORAGE var et 6.valg i V65-spillet med 4% av markeringene, men Simtoto rangerte denne ekvipasjen som et 4.valg og fikk krysset med på bongen takket være en nokså bred gardering i avdelingen.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2014.07.12_02:11:57
Simtoto løser hele V5-spillet på Jarlsberg 09.07!

5 rette, og 1.430 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 384-kroners forslag i V5-spillet på Jarlsberg 09.07.

Med kun én banker på bongen, VARENNE'S IMAGE, leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Jarlsberg.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene BRISKEBY RAUEN (et 5.valg i V5-1) og ANTE (SE) (et 4.valg i V5-5) sørget begge for en meget pen utbetaling for Simtotos spilleforslag.

Simtoto fortsetter å levere varene, og ser frem til neste spillerunde med nye spennende muligheter!

2014.07.10_02:19:10
Vårt bong-forslag for V5 på Bergen 05.07 gikk inn!

5 rette, og 766 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 336-kroners forslag i V5-spillet på Bergen 05.07.

Med kun TINN JERKER som banker på bongen, så ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bergen. Det var også andrevalget FAST HOOVES med SVEIN OVE WASSBERG i sulkyen.

Større verdi på bongen ble det da TORE TOTLAND kontrollerte FENRIK ARVELLS inn til vinnerplass i V5-2. FENRIK ARVELLS var et 4.valg i V5-spillet med 12% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 2.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2014.07.06_02:01:17
5 rette i V5-spillet på Jarlsberg 04.07!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Jarlsberg 04.07 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 320 kroner ble resultatet 5 rette og 1.111 kroner i netto gevinst!

MOE HRYM ble plukket ut som banker på bongen, og dermed leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Jarlsberg. Det var også andrevalget MJØLNER LYKKE med MAGNUS HELLAND i sulkyen.

Mer givende med tanke på utbetaling, var det at GEIR VEGARD GUNDERSEN kontrollerte SIBYLLA inn til vinnerplass i V5-3. SIBYLLA var et 6.valg i V5-spillet med 4% av markeringene, men Simtoto rangerte denne ekvipasjen som et 5.valg og fikk krysset med på bongen takket være en nokså bred gardering i avdelingen.

Simtoto fortsetter å levere varene, og ser frem til neste spillerunde med nye spennende muligheter!

2014.07.05_07:07:01
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51