simtoto.sesimtoto.dk
V5 på Bjerke 24.04 gir Simtoto 3.705 i netto gevinst!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 336 kroner i V5-spillet på Bjerke 24.04. Fasit ble 5 rette, og pene 3.705 kroner i netto gevinst!

Den eneste bankeren i forslaget, AIR SPEED (DK), slo til, og dermed genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Bortsett fra Simtotos bankervalg AIR SPEED (DK), så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene CATO KLOKKEDAL (et 4.valg i V5-3) og HANGRE (SE) (et 4.valg i V5-5) økte begge utbetalingen for 5 rette på V5-bongen.

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2017.04.25_02:04:17
Alle kryss på plass i Simtotos spilleforslag for V5 på Biri 21.04!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Biri 21.04 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 384 kroner ble resultatet 5 rette og svært pene 15.865 kroner i netto gevinst!

QUALITY Q.C. (SE) ble plukket ut som banker på bongen, og dermed sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Biri.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene RED BOLT (et 7.valg i V5-2), DERBY D'ESTINO (et 7.valg i V5-3) og M.H. HERKULES (et 4.valg i V5-5) sørget alle for en meget pen utbetaling for Simtotos spilleforslag.

Simtoto fortsetter å levere varene, og ser frem til neste spillerunde med nye spennende muligheter!

2017.04.22_02:11:23
1.478 kroner i gevinst i V5-spillet på Momarken 13.04!

Det er med glede vi konstaterer at vårt genererte bongforslag for Momarken 13.04 gikk inn med alle vinnerkryss på plass! 315 kroner i innsats resulterte i 5 rette, og 1.478 kroner i netto gevinst i V5-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Med to bankere, LILLE AMARE og PRINS C.K., leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Momarken. Det at alle Simtotos bankervalg også var førstevalg i spillet gjorde sitt til at det ikke kunne bli de helt store pengene i denne runden.

Større verdi på bongen ble det da ODD ARNE SAGHOLEN kusket SPANG EXPRESS inn til førstepremie i V5-1. SPANG EXPRESS var et 4.valg i V5-spillet med 6% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 3.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2017.04.14_02:08:15
Perfekt treff i V5-spillet på Biri 07.04!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 324 kroner i V5-spillet på Biri 07.04. Fasit ble 5 rette, og 422 kroner i netto gevinst!

Bankeren MELLEM VIKING infridde som forventet, og slik leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Biri. Det var også andrevalgene RAPPTOR og LORD CORAL. Alt i alt plukket Simtoto ut hester til vinnerbongen i tråd med hvordan resten av spillerne på Biri vurderte situasjonen. Med andre ord ingen virkelig store overraskelser som vinnere, og premien for full V5-rekke deretter. Allikevel kan man ikke klage på gevinst!

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2017.04.08_02:07:11
Kanongevinst i V76 på Bjerke 5.11!

Simtoto prikket inn alle sju vinnerne i V76 på Bjerke 5. november, og kunne innkassere 184 071 kroner i netto gevinst!

Med banker på 4 I'm The Answer og andrevalget 2 Haugestad Storm i de to første løpene, var bordet dekket for en riktig festaften på Bjerke. Simtotos skrellvarsel 6 General Sterk var en riktig bongrenser i V76-4, kun et åttendevalg i spillet! Også 1 Huldre Oskar gjorde vei i vellinga som et niendevalg i V76-6.

Utbetalingen ble 168 885 kroner for 7 rette og 744 kroner for 6 rette. Ikke dårlig med full uttelling for en flat V76-bong på 1152 kroner.

Ta rygg på våre tips - vi vil servere flere godbiter i tiden som kommer.

2014.11.06_18:50:46
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46