simtoto.sesimtoto.dk
Toppgevinsten sikret i V4-spillet på Leangen 30.01!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 336 kroner i V4-spillet på Leangen 30.01. Fasit ble 4 rette, og pene 4.869 kroner i netto gevinst!

Bankeren SPECIAL ENVOY (US) infridde som forventet, og slik leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Leangen. Det var også andrevalget BLACK BUTAN med EIRIK HØITOMT i sulkyen.

Et mer interessant beløp til utbetaling ble det først da ATLE SOLHUS kjørte MOJO'S RIPASSO inn til gjeveste plassering i V4-1. MOJO'S RIPASSO var et 11.valg i V4-spillet med 0% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 3.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2016.01.31_01:24:05
Full klaff med Simtotos bongforslag for V5 på Harstad 24.01!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Harstad 24.01 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 320 kroner ble resultatet 5 rette og 920 kroner i netto gevinst!

POLAR LILJA ble plukket ut som banker på bongen, og dermed genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Harstad.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene SHOCKING ICON (et 5.valg i V5-3) og VICTORY ROSE (FI) (et 5.valg i V5-4) sørget begge for en meget pen utbetaling for Simtotos spilleforslag.

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2016.01.25_01:26:02
Toppgevinsten sikret i V65-spillet på Bergen 21.01!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 560 kroner i V65-spillet på Bergen 21.01. Fasit ble 6 rette, og 629 kroner i netto gevinst!

Med to bankere, HOOGERLAND (TY) og EMINENT SUND (SE), ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bergen. Det var også andrevalget RAMSJERVEN med LARS TORE HAUGE i sulkyen.

Det ble straks mer lønnsomt for dem som leverte inn vårt spilleforslag da THOMAS SVERRE KARLSEN kusket ÅDNES FAKSA inn til gjeveste plassering i V65-5. ÅDNES FAKSA var et 6.valg i V65-spillet med 8% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 7.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2016.01.22_01:50:16
Kanongevinst i V76 på Bjerke 5.11!

Simtoto prikket inn alle sju vinnerne i V76 på Bjerke 5. november, og kunne innkassere 184 071 kroner i netto gevinst!

Med banker på 4 I'm The Answer og andrevalget 2 Haugestad Storm i de to første løpene, var bordet dekket for en riktig festaften på Bjerke. Simtotos skrellvarsel 6 General Sterk var en riktig bongrenser i V76-4, kun et åttendevalg i spillet! Også 1 Huldre Oskar gjorde vei i vellinga som et niendevalg i V76-6.

Utbetalingen ble 168 885 kroner for 7 rette og 744 kroner for 6 rette. Ikke dårlig med full uttelling for en flat V76-bong på 1152 kroner.

Ta rygg på våre tips - vi vil servere flere godbiter i tiden som kommer.

2014.11.06_18:50:46
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46