simtoto.sesimtoto.dk
6 rette i V65-spillet på Jarlsberg 26.06!

På Jarlsberg 26.06 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 504 kroner i V65-spillet gikk inn med 6 rette, og 1.798 kroner i netto gevinst!

Med kun én banker på bongen, FORTUNA B.R., leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Jarlsberg. Det var også andrevalget MADELEN L.T.C. med EIRIK HØITOMT i sulkyen.

Mer givende med tanke på utbetaling, var det at TOM HORPESTAD kusket CHIP LINE (SE) inn til vinnerplass i V65-2. CHIP LINE (SE) var et 7.valg i V65-spillet med 5% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 6.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2017.06.27_02:12:52
Toppgevinsten sikret i V5-spillet på Sørlandet 25.06!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 336 kroner i V5-spillet på Sørlandet 25.06. Fasit ble 5 rette, og 1.081 kroner i netto gevinst!

GLOBAL RUMOUR (SE) tok ansvaret som enslig banker på bongen, og dermed landet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Sørlandet. Det var også andrevalget PETRINE med GEIR MIKKELSEN i sulkyen.

Mer givende med tanke på utbetaling, var det at VILDE M. KALS kontrollerte LØKKI FLAKSA inn til beste plassering i V5-3. LØKKI FLAKSA var et 4.valg i V5-spillet med 3% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 3.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2017.06.26_13:13:57
Alle kryss på plass i Simtotos spilleforslag for V65 på Jarlsberg 16.06!

Simtotos spilleforslag for V65-runden på Jarlsberg 16.06 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 600 kroner ble resultatet 6 rette og svært pene 26.172 kroner i netto gevinst!

Med to bankere, FLASHING BOKO (SE) og FRANKEL D.E. (TY), leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Jarlsberg. Det var også andrevalget SPEEDMEISTER med JØRN MORTEN KVIKSTAD i sulkyen.

Først med en overraskelse i spillet ble det duket for en større utbetaling, nemlig da LOUISE V. TRUDVANG kusket HOLT GNIST inn til gjeveste plassering i V65-3. HOLT GNIST var et 8.valg i V65-spillet med 0% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 1.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2017.06.17_02:09:47
Full klaff med Simtotos bongforslag for V5 på Biri 14.06!

5 rette, og 634 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 330-kroners forslag i V5-spillet på Biri 14.06.

Med to bankere, QUITE PEPPER og GRACE B.R., genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Biri.

Først med en overraskelse i spillet ble det duket for en større utbetaling, nemlig da HANS CHR. HOLM styrte KOSSAR inn til førsteplass i V5-2. KOSSAR var et 7.valg i V5-spillet med 4% av markeringene, men Simtoto rangerte paret som et 1.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2017.06.15_02:23:14
Toppgevinsten sikret i V5-spillet på Sørlandet 06.06!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Sørlandet 06.06 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 315 kroner ble resultatet 5 rette og 837 kroner i netto gevinst!

Den eneste bankeren i forslaget, EL VIKTOR, slo til, og dermed sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Sørlandet. Det var også andrevalget L.J.'S SONADOR med EIRIK HØITOMT i sulkyen.

Et mer interessant beløp til utbetaling ble det først da ANETTE FRØNES kontrollerte HOVSJERKA inn til beste plassering i V5-1. HOVSJERKA var et 4.valg i V5-spillet med 12% av markeringene, men Simtoto rangerte paret som et 1.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2017.06.07_08:59:01
Kanongevinst i V76 på Bjerke 5.11!

Simtoto prikket inn alle sju vinnerne i V76 på Bjerke 5. november, og kunne innkassere 184 071 kroner i netto gevinst!

Med banker på 4 I'm The Answer og andrevalget 2 Haugestad Storm i de to første løpene, var bordet dekket for en riktig festaften på Bjerke. Simtotos skrellvarsel 6 General Sterk var en riktig bongrenser i V76-4, kun et åttendevalg i spillet! Også 1 Huldre Oskar gjorde vei i vellinga som et niendevalg i V76-6.

Utbetalingen ble 168 885 kroner for 7 rette og 744 kroner for 6 rette. Ikke dårlig med full uttelling for en flat V76-bong på 1152 kroner.

Ta rygg på våre tips - vi vil servere flere godbiter i tiden som kommer.

2014.11.06_18:50:46
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51