simtoto.sesimtoto.dk
Nesten alle kryss på plass i Simtotos spilleforslag for V75 på Klosterskogen 27.09!

Vårt genererte bongforslag for Klosterskogen 27.09 gikk inn med 6 av 7 mulige vinnerkryss på plass og gav gevinst selv uten den siste markeringen på plass! 600 kroner i innsats resulterte i 6 rette, og 2.059 kroner i netto gevinst i V75-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Med kun én banker på bongen, CHICA N.L. (NL), ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Klosterskogen.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene VERTIGO PRINS (et 5.valg i V75-2) og DRIBBLING (US) (et 6.valg i V75-3) økte begge verdien på V75-bongen betraktelig.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2014.09.28_01:38:02
V5 på Bjerke 18.09 gir Simtoto 1.190 i netto gevinst!

På Bjerke 18.09 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 336 kroner i V5-spillet gikk inn med 5 rette, og 1.190 kroner i netto gevinst!

Den eneste bankeren i forslaget, BAUGEN JR., slo til, og dermed ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Det var også andrevalget AMARONE med ANDRE H. STENSEN i sulkyen.

Mer spenstig utbetaling ble det først da BJØRN STEINSETH kusket REAL CHILD (DK) inn til vinnerplass i V5-1. REAL CHILD (DK) var et 5.valg i V5-spillet med 7% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 3.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2014.09.19_01:58:40
Vårt bong-forslag for V5 på Bjerke 17.09 gikk inn!

5 rette, og 313 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 300-kroners forslag i V5-spillet på Bjerke 17.09.

Bankeren VINTELD infridde som forventet, og slik ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene CONTADOR N.L. (NL) (et 4.valg i V5-4) og KING ROYAL (et 4.valg i V5-5) bidro begge til mer penger i utbetalingspotten.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2014.09.18_01:59:07
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46
Slik bruker du Simtoto

Registrér deg for å få gratis tilgang til Simtotos rangeringer, travtips og spilleforslag til V5, V65 og V75.

For å få tilgang til Simtotos travtips må du først registrere deg som bruker. Trykk på "Les mer" under "Bli medlem" i menyen til venstre.

Passordet blir automatisk generert og sendt til mailadressen du oppgir under registreringen. Benytt ditt valgte brukernavn og det midlertidige passordet og trykk på "Logg inn".

Du er nå logget på som bruker av Simtoto. Du kan endre passord og mailadresse i "Min profil" eller se Simtotos travtips under "Kommende løp" eller "Resultater".

2008.02.05_08:44:03
Simtoto oppdatert ved strykninger!

Simtoto overvåker nå strykninger i sanntid, og genererer fortløpende nye rangeringer og spilleforslag til V5, V65 og V75.

Rangeringer og spilleforslag blir generert natten før løpsdagen, men strykninger blir nå overvåket i sanntid frem mot løpsstart. Nye tips til V5, V65 og V75 blir generert fortløpende ved endringer. Dette sikrer våre brukere tilgang til Simtotos siste travtips til enhver tid.

Det tar cirka 5 minutter fra en strykning er offisiell til oppdatert strykningsinformasjon, nye rangeringer og eventuelt nytt spilleforslag ligger klart på Simtoto.

2008.02.05_08:35:14