simtoto.sesimtoto.dk
5 rette i V5-spillet på Drammen 17.08!

Det er med glede vi konstaterer at vårt genererte bongforslag for Drammen 17.08 gikk inn med alle vinnerkryss på plass! 360 kroner i innsats resulterte i 5 rette, og 634 kroner i netto gevinst i V5-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Med ART KJARVALD som eneste banker på bongen, så leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Drammen.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene NORDBY ASK (et 4.valg i V5-1) og EURITA (et 6.valg i V5-4) økte begge verdien på V5-bongen betraktelig.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2014.08.18_05:42:18
9.147 kroner i gevinst i V5-spillet på Biri 15.08!

Det er med glede vi konstaterer at vårt genererte bongforslag for Biri 15.08 gikk inn med alle vinnerkryss på plass! 378 kroner i innsats resulterte i 5 rette, og svært pene 9.147 kroner i netto gevinst i V5-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

GANDOLF ble plukket ut som banker på bongen, og dermed landet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Biri. Det var også andrevalget ROCKNROLL FI (IT) med GUNNAR AUSTEVOLL i sulkyen.

Større verdi på bongen ble det da MAJKEN HØGBERG AMUNDSEN travet SHOGUNS CRISPIE inn til førsteplass i V5-4. SHOGUNS CRISPIE var et 5.valg i V5-spillet med 2% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 2.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2014.08.16_02:19:44
2.673 kroner i gevinst i V5-spillet på Bjerke 13.08!

Det er med glede vi konstaterer at vårt genererte bongforslag for Bjerke 13.08 gikk inn med alle vinnerkryss på plass! 320 kroner i innsats resulterte i 5 rette, og pene 2.673 kroner i netto gevinst i V5-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Med HAMILTON AS (TY) som eneste banker på bongen, så landet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Det var også andrevalget URBAN BARSK med ØYSTEIN TJOMSLAND i sulkyen.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene OSSMANN (et 4.valg i V5-1) og TATTOO WIDOW (SE) (et 7.valg i V5-3) bidro begge til mer penger i utbetalingspotten.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2014.08.14_02:18:20
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46
Slik bruker du Simtoto

Registrér deg for å få gratis tilgang til Simtotos rangeringer, travtips og spilleforslag til V5, V65 og V75.

For å få tilgang til Simtotos travtips må du først registrere deg som bruker. Trykk på "Les mer" under "Bli medlem" i menyen til venstre.

Passordet blir automatisk generert og sendt til mailadressen du oppgir under registreringen. Benytt ditt valgte brukernavn og det midlertidige passordet og trykk på "Logg inn".

Du er nå logget på som bruker av Simtoto. Du kan endre passord og mailadresse i "Min profil" eller se Simtotos travtips under "Kommende løp" eller "Resultater".

2008.02.05_08:44:03
Simtoto oppdatert ved strykninger!

Simtoto overvåker nå strykninger i sanntid, og genererer fortløpende nye rangeringer og spilleforslag til V5, V65 og V75.

Rangeringer og spilleforslag blir generert natten før løpsdagen, men strykninger blir nå overvåket i sanntid frem mot løpsstart. Nye tips til V5, V65 og V75 blir generert fortløpende ved endringer. Dette sikrer våre brukere tilgang til Simtotos siste travtips til enhver tid.

Det tar cirka 5 minutter fra en strykning er offisiell til oppdatert strykningsinformasjon, nye rangeringer og eventuelt nytt spilleforslag ligger klart på Simtoto.

2008.02.05_08:35:14