simtoto.sesimtoto.dk
Simtotos spilleforslag tok V5 på Forus 25.10!

På Forus 25.10 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 315 kroner i V5-spillet gikk inn med 5 rette, og 473 kroner i netto gevinst!

Med kun MOI JERKA som banker på bongen, så sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Forus. Det var også andrevalget SILAS HOVMAND (DK) med SVEIN OVE WASSBERG i sulkyen.

Et mer interessant beløp til utbetaling ble det først da GEIR VEGARD GUNDERSEN styrte SPYDERMANN Ø.K. inn til førsteplass i V5-3. SPYDERMANN Ø.K. var et 5.valg i V5-spillet med 7% av markeringene, men Simtoto rangerte disse to som et 6.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2014.10.26_01:41:43
Simtoto innkasserer 3.365 kroner i V5-spillet på Bjerke 15.10!

På Bjerke 15.10 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 336 kroner i V5-spillet gikk inn med 5 rette, og pene 3.365 kroner i netto gevinst!

Med kun én banker på bongen, WHATA BUZ (US), ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Bortsett fra Simtotos bankervalg WHATA BUZ (US), så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Mer givende med tanke på utbetaling, var det at JØRN MORTEN KVIKSTAD styrte JUANITA LOVE S.K. inn til beste plassering i V5-4. JUANITA LOVE S.K. var et 6.valg i V5-spillet med 6% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 7.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2014.10.16_02:16:13
Hele V4-rebusen løst på Bergen 11.10!

4 rette, og pene 6.066 kroner i netto gevinst ble resultatet for Simtotos 336-kroners forslag i V4-spillet på Bergen 11.10.

HAUKELI HILDUR tok ansvaret som enslig banker på bongen, og dermed genererte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bergen. Bortsett fra Simtotos bankervalg HAUKELI HILDUR, så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene HIGH PHOTO (et 6.valg i V4-2) og THAI BROADWAY (et 4.valg i V4-3) økte begge verdien på V4-bongen betraktelig.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2014.10.12_01:51:55
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46
Slik bruker du Simtoto

Registrér deg for å få gratis tilgang til Simtotos rangeringer, travtips og spilleforslag til V5, V65 og V75.

For å få tilgang til Simtotos travtips må du først registrere deg som bruker. Trykk på "Les mer" under "Bli medlem" i menyen til venstre.

Passordet blir automatisk generert og sendt til mailadressen du oppgir under registreringen. Benytt ditt valgte brukernavn og det midlertidige passordet og trykk på "Logg inn".

Du er nå logget på som bruker av Simtoto. Du kan endre passord og mailadresse i "Min profil" eller se Simtotos travtips under "Kommende løp" eller "Resultater".

2008.02.05_08:44:03
Simtoto oppdatert ved strykninger!

Simtoto overvåker nå strykninger i sanntid, og genererer fortløpende nye rangeringer og spilleforslag til V5, V65 og V75.

Rangeringer og spilleforslag blir generert natten før løpsdagen, men strykninger blir nå overvåket i sanntid frem mot løpsstart. Nye tips til V5, V65 og V75 blir generert fortløpende ved endringer. Dette sikrer våre brukere tilgang til Simtotos siste travtips til enhver tid.

Det tar cirka 5 minutter fra en strykning er offisiell til oppdatert strykningsinformasjon, nye rangeringer og eventuelt nytt spilleforslag ligger klart på Simtoto.

2008.02.05_08:35:14