simtoto.sesimtoto.dk
Full uttelling i V65-spillet på Klosterskogen 16.08!

På Klosterskogen 16.08 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 672 kroner i V65-spillet gikk inn med 6 rette, og pene 6.799 kroner i netto gevinst!

Med to bankere, WINMECREDIT (US) og MUITO OBRIGADA, leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Klosterskogen. Det at alle Simtotos bankervalg også var førstevalg i spillet gjorde sitt til at det ikke kunne bli de helt store pengene i denne runden.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene TWO TO TANGO (et 7.valg i V65-5) og DAG ELDMI (et 4.valg i V65-6) økte begge utbetalingen for 6 rette på V65-bongen.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2018.08.17_02:14:59
Full uttelling i V5-spillet på Bjerke 13.08!

Det er med glede vi konstaterer at vårt genererte bongforslag for Bjerke 13.08 gikk inn med alle vinnerkryss på plass! 300 kroner i innsats resulterte i 5 rette, og 385 kroner i netto gevinst i V5-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Bankeren MARA BOUDREAM (SE) infridde som forventet, og slik ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Det var også andrevalget AMBITIOUS VOYAGER med HERMAN ROGNALDSEN TVEDT i sulkyen. Alt i alt plukket Simtoto ut hester til vinnerbongen i tråd med hvordan resten av spillerne på Bjerke vurderte situasjonen. Med andre ord ingen virkelig store overraskelser som vinnere, og premien for full V5-rekke deretter. Allikevel kan man ikke klage på gevinst!

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2018.08.14_02:13:08
V5-spillet på Sørlandet 12.08 i boks!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Sørlandet 12.08 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 320 kroner ble resultatet 5 rette og 502 kroner i netto gevinst!

Den eneste bankeren i forslaget, WELLEK, slo til, og dermed leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Sørlandet. Det var også andrevalget TORDEN PRINSEN med TOM ERIK SOLBERG i sulkyen.

Mer givende med tanke på utbetaling, var det at PER VETLE KALS kontrollerte LOQUITO STAR (SE) inn til vinnerplass i V5-2. LOQUITO STAR (SE) var et 6.valg i V5-spillet med 6% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 3.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Simtoto vil fortsette å levere automatisk genererte spilleforslag, og satser på flere gevinster i tiden fremover!

2018.08.13_02:20:33
Suksess for vårt V4-spilleforslag på Forus 07.08!

Simtotos spilleforslag for V4-runden på Forus 07.08 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 360 kroner ble resultatet 4 rette og pene 4.500 kroner i netto gevinst!

ROCK'N ROLLING ble plukket ut som banker på bongen, og dermed sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Forus. Bortsett fra Simtotos bankervalg ROCK'N ROLLING, så innfridde ingen førstevalg i spillet. Dette bidro selvsagt fint til å øke størrelsen på gevinsten.

Mer spenstig utbetaling ble det først da EINAR NEDREBØ kjørte KOLNES TOM inn til gjeveste plassering i V4-3. KOLNES TOM var et 9.valg i V4-spillet med 1% av markeringene, men Simtoto rangerte hesten som et 8.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2018.08.08_02:13:26
Simtoto løser hele V4-spillet på Forus 31.07!

Det ble full uttelling for vårt forslag på 320 kroner i V4-spillet på Forus 31.07. Fasit ble 4 rette, og 881 kroner i netto gevinst!

Den eneste bankeren i forslaget, HIGHLAND BREEZE, slo til, og dermed leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Forus.

Først med en overraskelse i spillet ble det duket for en større utbetaling, nemlig da SVEIN OVE WASSBERG styrte SILAS HOVMAND (DK) inn til førstepremie i V4-1. SILAS HOVMAND (DK) var et 7.valg i V4-spillet med 3% av markeringene. Også Simtoto rangerte denne ekvipasjen som et 7.valg og fikk krysset med på bongen takket være en bred gardering i avdelingen. Og for en fin bongrenser dette ble!!

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2018.08.01_02:00:39
Veien videre for Simtoto


Simtoto nærmer seg 20 år som gratis tjeneste på nett! Vi har dessverre ikke lengre mulighet til å drifte Simtoto på denne måten.

Det er et komplekst og krevende maskineri som skal holdes i gang for å produsere rangeringer, statistikk og bongforslag til alle travløp i Norge og Sverige (en periode også Danmark). Vi har hittil tatt et lite engangsbeløp for å laste ned apper fra App Store (disse ble fjernet i fjor), mens nettsidene har vært gratis for alle - kun finansiert av annonser fra Google Adwords.

Det mest sannsynlige som skjer nå, er at Simtoto legges ned i nær fremtid.

Hovedgrunnene til dette er:

  • Inntektene fra reklame på nettstedet dekker ikke de årlige utgiftene til regulær drift.
  • Vi er to personer som hele tiden har drevet dette på hobbybasis ved siden av jobb og familie, og tiden som kreves for å holde systemet skarpt i forhold til endringer (ATG, NR, Apple, infrastruktur) strekker ikke lengre til.

Men, inspirert av henvendelser fra våre brukere som kan være interessert i å betale for tilgang for å holde løsningen gående, ønsker vi likevel å lodde stemningen for en betalingsløsning. Flere har skrevet til oss og foreslått en abonnementsordning hvor man fortløpende kan betale for tilgang - for eksempel i en måned av gangen. For å gå løs på en slik jobb må vi være trygge på at det faktisk er stor interesse for dette. Vi ønsker derfor å invitere alle til å sende oss en epost på simtoto@gmail.com med innspill til hva du evt. kunne tenke deg å betale. Kunne du tenke deg å betale et sted mellom 50 - 200 kroner i måneden, dersom iPhone app re-introduseres, løsningen blir stabil og holdes oppdatert hver dag, eller vil du mest sannsynlig droppet Simtoto dersom det ikke lengre er gratis? Din tilbakemelding er selvfølgelig ikke bindende på noen måte, men vil hjelpe oss med å ta avgjørelsen på om vi skal satse videre eller ikke.

Vi regner egentlig ikke med at betalingsvilligheten blant våre brukere er stor, men hvis responsen er overraskende positiv skal vi vurdere å gå en runde til.

Med vennlig hilsen,
Simtoto

2017.10.20_12:36:05
Kanongevinst i V76 på Bjerke 5.11!

Simtoto prikket inn alle sju vinnerne i V76 på Bjerke 5. november, og kunne innkassere 184 071 kroner i netto gevinst!

Med banker på 4 I'm The Answer og andrevalget 2 Haugestad Storm i de to første løpene, var bordet dekket for en riktig festaften på Bjerke. Simtotos skrellvarsel 6 General Sterk var en riktig bongrenser i V76-4, kun et åttendevalg i spillet! Også 1 Huldre Oskar gjorde vei i vellinga som et niendevalg i V76-6.

Utbetalingen ble 168 885 kroner for 7 rette og 744 kroner for 6 rette. Ikke dårlig med full uttelling for en flat V76-bong på 1152 kroner.

Ta rygg på våre tips - vi vil servere flere godbiter i tiden som kommer.

2014.11.06_18:50:46
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14