simtoto.sesimtoto.dk
Suksess for vårt V4-spilleforslag på Bjerke 22.10!

På Bjerke 22.10 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 390 kroner i V4-spillet gikk inn med 4 rette, og 1.445 kroner i netto gevinst!

Den eneste bankeren i forslaget, ALWAYSINBLACKPEDIA (US), slo til, og dermed sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene ARNSPIK (et 4.valg i V4-4) og SPECIAL ENVOY (US) (et 4.valg i V4-3) sørget begge for en fin verdiøkning på V4-bongen.

Simtoto gratulerer alle våre brukere som spilte vårt forslag med suksessen i denne spilleomgangen!

2016.10.23_03:02:10
Nesten perfekt treff i V75-spillet på Bjerke 22.10!

Vårt genererte bongforslag for Bjerke 22.10 gikk inn med 6 av 7 mulige vinnerkryss på plass og gav gevinst selv uten den siste markeringen på plass! 640 kroner i innsats resulterte i 6 rette, og 1.270 kroner i netto gevinst i V75-spillet for alle dem som fulgte våre tips i denne runden.

Med kun én banker på bongen, ALWAYSINBLACKPEDIA (US), leverte Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bjerke. Det var også andrevalget CHIEF ORLANDO med VIDAR HOP i sulkyen.

Også verdt å merke seg, var at Simtoto identifiserte flere hester som overrasket spillerne i denne runden! Hestene GIANT STAR (et 12.valg i V75-2) og SPECIAL ENVOY (US) (et 4.valg i V75-6) sørget begge for en meget pen utbetaling for Simtotos spilleforslag.

Simtoto håper at alle våre brukere er fornøyde med våre spilleforslag, og vi ser fram til nye gevinstmuligheter i de kommende rundene!

2016.10.23_03:02:04
Alle kryss på plass i Simtotos spilleforslag for V5 på Biri 14.10!

På Biri 14.10 gikk alt som forutsett av Simtoto. Vårt bongforslag på 350 kroner i V5-spillet gikk inn med 5 rette, og pene 6.906 kroner i netto gevinst!

Med SKEIE BLESA som eneste banker på bongen, så sikret Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Biri. Gunstig med tanke på utbetalingen var selvsagt at ingen av favorittene i spillet vant. Derimot innfridde andrevalgene MERLIN CLASSIC, MARCHETTI og REVENGE som forventet.

Mer spenstig utbetaling ble det først da KRISTIAN MALMIN kjørte SKEIE BLESA inn til beste plassering i V5-2. SKEIE BLESA var et 5.valg i V5-spillet med 9% av markeringene, men Simtoto rangerte denne ekvipasjen som et 1.valg og fikk derfor krysset enkelt med på bongen.

Vi i Simtoto gir oss ikke med dette, men vil gjøre vårt beste for å levere interessante og enda bedre tips i fremtiden!

2016.10.15_03:24:09
Simtoto løser hele V5-spillet på Bergen 08.10!

Simtotos spilleforslag for V5-runden på Bergen 08.10 gikk inn med alle vinnere krysset av på bongen. Med en bongpris på 490 kroner ble resultatet 5 rette og 647 kroner i netto gevinst!

TWAIN BI (IT) tok ansvaret som enslig banker på bongen, og dermed ordnet Simtoto gevinst for alle dem som valgte å satse på vårt forslag til spilleomgangen på Bergen. Det var også andrevalget IMPERIUM BO (TY) med EIRIK HØITOMT i sulkyen.

Et mer interessant beløp til utbetaling ble det først da ÅSBJØRN TENGSAREID styrte VERTIGO UNIQUE inn til beste plassering i V5-4. VERTIGO UNIQUE var et 6.valg i V5-spillet med 7% av markeringene, men Simtoto rangerte paret som et 5.valg og fikk krysset med på bongen takket være en nokså bred gardering i avdelingen.

Til tross for dagens gevinst, så satser vi i Simtoto på å levere enda bedre tips. Stadige forbedringer på måten våre simuleringer gjennomføres skal gi enda bedre resultater i fremtiden, så følg med!

2016.10.09_02:34:46
Kanongevinst i V76 på Bjerke 5.11!

Simtoto prikket inn alle sju vinnerne i V76 på Bjerke 5. november, og kunne innkassere 184 071 kroner i netto gevinst!

Med banker på 4 I'm The Answer og andrevalget 2 Haugestad Storm i de to første løpene, var bordet dekket for en riktig festaften på Bjerke. Simtotos skrellvarsel 6 General Sterk var en riktig bongrenser i V76-4, kun et åttendevalg i spillet! Også 1 Huldre Oskar gjorde vei i vellinga som et niendevalg i V76-6.

Utbetalingen ble 168 885 kroner for 7 rette og 744 kroner for 6 rette. Ikke dårlig med full uttelling for en flat V76-bong på 1152 kroner.

Ta rygg på våre tips - vi vil servere flere godbiter i tiden som kommer.

2014.11.06_18:50:46
Simtoto på iPhone også for Danmark!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips for løp i Danmark rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Danmark" på App Store og kjøp den for kun 45 danske kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for Danmark får du tips til alle danske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger fra Dantoto automatisk oppdatert i applikasjonen, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Danmark på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos app fremover!

2013.01.10_03:04:57
Kuskeendringer blir automatisk oppdatert

Simtoto har implementert støtte for at kuskeendringer automatisk fanges opp og at rangeringene genereres på nytt.

På Simtotos nettsider og apps kan du få tips til alle dagens og morgendagens travløp, i Norge og Sverige. Ved strykninger blir dagens løp regenerert og nye simuleringer som tar hensyn til strykningen publiseres i løpet av kort tid. Nå har Simtoto utvidet den automatiske oppdateringstjenesten til også å gjelde kuskeendringer.

Når en kuskeendring registreres på et av dagens løp, fanges dette opp av Simtoto og løpet regenereres med ny kusk. Ekvipasjen vil dermed få et nytt ratingtall, og det innbyrdes styrkeforholdet mellom ekvipasjene kan bli endret så de andre ekvipasjene kan også få sine ratingtall justert noe, på samme måte som med strykninger.

Brukere av appene Simtoto Norge og Simtoto Sverige vil se at kuskeendringen dukker opp i Live, på samme måte som strykninger og resultater.

Vi vet at dette har vært en etterspurt funksjon og håper alle brukere får glede av nyheten!

2012.04.27_06:17:50
Problemer med innlogging på Simtoto?

Dersom du bruker iPhone eller Mac, så må du kanskje endre oppsettet på din nettleser for å kunne logge inn.

På grunn av innføringen av sikker login (https) på Simtoto, så kreves aksept av "tredjeparts"-cookies fra web adressen https://secure.simtoto.com. Nettleseren Safari for iPhone og Mac har ikke ikke dette som standard innstilling, og du må derfor endre innstillingene på følgende måte for å få logget inn:

iPhone: Velg Innstillinger - Safari, og sett verdien for "Godta infokapsler" til "Alltid". Alternativt kan du kjøpe Simtotos app'er som er spesialdesignet for iPhone: Simtoto Norge og Simtoto Sverige.

Mac: Velg Preferences - Privacy, og sett verdien for "Block Cookies" til "Never".

2012.04.12_09:47:14
Simtoto nå på iPhone både i Norge og Sverige!

Dersom du eier en iPhone, kan du nå få alle Simtoto-tips rett på mobilen! Søk opp applikasjonen "Simtoto Norge" eller "Simtoto Sverige" på App Store og kjøp dem for kun 29 kroner.

Med Simtoto-applikasjonen er alle tips og rangeringer alltid tilgjengelig, samme hvor du befinner deg.

Når du først har installert applikasjonen for enten Sverige eller Norge får du tips til alle norske og svenske travløp - gratis - hver eneste dag.

Som en ekstra-service til våre brukere, så blir strykninger og markeringsoversikt fra Norsk Rikstoto og ATG automatisk oppdatert i applikasjonene, og resultater fra løpene blir publisert så fort de er tilgjengelige.

Les mer om den nye applikasjonen for Sverige på Apple App Store, og se frem til mange spennende nyheter på Simtotos App fremover!

2010.12.15_10:20:51
Simtoto lansert i Sverige!

Få gratis tips til alle svenske travløp på simtoto.se.

Simuleringene til Simtoto har inntatt Sverige. Gå til www.simtoto.se eller trykk på det svenske flagget under Simtoto-logoen øverst i venstre hjørne for å se våre svenske sider.

Har du allerede en norsk bruker, kan du automatisk se alle svenske simuleringer.

Finner du noen feil eller mangler håper vi du vil bidra til å forbedre systemet ytterligere. Vi tar derfor gjerne imot innspill og kommentarer under Kontakt oss / Kontakta oss.
2010.04.27_14:52:46