simtoto.nosimtoto.dk
752 kr i vinst i V4-spelet på Bollnäs 14.11!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Bollnäs 14.11 gick in med alla vinnarstreck på plats! 300 kr i insats resulterade i 4 rätt, och 752 kr i nettovinst i V4-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Den enda spiken i tipset, LADY FLAX, slog till och därmed ordnade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Bollnäs. Vann gjorde också andrahandsfavoriten INCREDIBLE REX med LINA JOHANSSON i sulkyn.

Det blev något mer lönsamt för de som litade på vårt spelförslag då CLAES SJÖSTRÖM travade LINCOLN LAWYER (US) in till förstaplats i V4-4. LINCOLN LAWYER (US) var ett 4.val i V4-spelet med 15% av strecken, men Simtoto rankade paret som ett 1.val och fick därför streckad på bongen.

Simtoto hoppas att alla användare är nöjda med spelförslagen, och vi ser fram emot nya vinstmöjligheter de kommande rundorna!

2017.11.15_01:40:27
Vårt bong-förslag för V3 på Umåker 10.11 gick in!

3 rätt, och fina 2.922 kr i nettovinst blev resultatet för Simtotos 200-kr tips i V3-spelet på Umåker 10.11.

UNIQUE FINDINGS axla manteln som enda spik på bongen, och därmed säkrade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Umåker. Vinsterna steg när inte en enda favorit korsade mållinjen först. När inte ens några andrahandsfavoriter lyckades få mulen först över målstrecket, var det uppdukat för en fin premie på Simtotos bongsförslag.

Också värt att notera, var att Simtoto identifierade flera hästar som överraskade spelarna i rundan! Hästarna ZORRO SWING (ett 4.val i V3-1) och HAGA VIKING (ett 4.val i V3-2) bidrog bägge till mer pengar i utbetalningspotten.

Simtoto gratulerar alla användare som spelade med vårt tips till succén i denna rundan!

2017.11.11_01:45:42
Simtoto inkasserar 3.538 kr i V4-spelet på Jägersro 08.11!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Jägersro 08.11 gick in med alla vinnarstreck på plats! 324 kr i insats resulterade i 4 rätt, och fina 3.538 kr i nettovinst i V4-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Med CLAY NEERGÅRD (DK) som enda spik på bongen, så landade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Jägersro. Vinsterna steg när inte en enda favorit korsade mållinjen först. Däremot levererade andrahandsfavoriten LIPARI (TY) och kusk JOAKIM LÖVGREN som förväntat.

Mer givande med tanke på utdelning, var att CHRISTOFFER ERIKSSON styrde WALK OUT in till bästa placering i V4-2. WALK OUT var ett 7.val i V4-spelet med 6% av strecken, men Simtoto rankade hästen som ett 6.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Simtoto kommer fortsätta att leverera automatiskt genererade spelförslag, och satsar på fler vinster i framtiden!

2017.11.09_01:42:08
2.633 kr i vinst i V5-spelet på Färjestad 06.11!

Det blev full utdelning för vårt tips på 448 kr i V5-spelet på Färjestad 06.11. Facit blev 5 rätt, och 2.633 kr i nettovinst!

FERRELL axla manteln som enda spik på bongen, och därmed genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Färjestad. Vann gjorde också andrahandsfavoriten BOUND FOR GLORY med KENT KNUTSSON i sulkyn.

Ett mer intressant belopp blev det först då PER NILSSON körde KISSMEONCEAGAIN in till bästa placering i V5-2. KISSMEONCEAGAIN var ett 4.val i V5-spelet med 7% av strecken, men Simtoto rankade dessa två som ett 7.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Vi på Simtoto ger oss inte med det här, utan kommer göra vårt bästa för att leverera intressanta och ännu bättre tips i framtiden!

2017.11.07_01:34:05
V4 på Boden 30.10 ger Simtoto 2.893 i nettovinst!

Det blev full utdelning för vårt tips på 384 kr i V4-spelet på Boden 30.10. Facit blev 4 rätt, och fina 2.893 kr i nettovinst!

Med LOVING YOU DEEPLY som enda spik på bongen, så genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Boden. Vann gjorde också andrahandsfavoriten ELIT HÅLERYD med OVE A. LINDQVIST i sulkyn.

Mer pengar tillbaka blev det först då SANDRA ERIKSSON kontrollerade MELLBY DARLING in till förstaplats i V4-2. MELLBY DARLING var ett 5.val i V4-spelet med 7% av strecken, men Simtoto rankade dessa två som ett 6.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Trots dagens vinst, så satsar vi på Simtoto på att leverera ännu bättre tips. Kontinuerliga förbättringar på simuleringstekniken ska kunna ge ännu bättre resultat i framtiden, så häng med!

2017.10.31_02:05:09
V4 på Mantorp 30.10 ger Simtoto 6.164 i nettovinst!

Det blev full utdelning för vårt tips på 300 kr i V4-spelet på Mantorp 30.10. Facit blev 4 rätt, och fina 6.164 kr i nettovinst!

Med FEEL THE MUSIC som enda spik på bongen, så genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Mantorp. Vann gjorde också andrahandsfavoriten GLORIANT SILAS med FREDRIK PERSSON i sulkyn.

Också värt att notera, var att Simtoto identifierade flera hästar som överraskade spelarna i rundan! Hästarna FEEL THE MUSIC (ett 5.val i V4-3) och EARTHQUAKE NEO (ett 9.val i V4-4) ökade bägge utbetalningen för 4 rätt på V4-bongen.

Vi på Simtoto ger oss inte med det här, utan kommer göra vårt bästa för att leverera intressanta och ännu bättre tips i framtiden!

2017.10.31_02:05:08
V3-spelet på Romme 27.10 i lås!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Romme 27.10 gick in med alla vinnarstreck på plats! 210 kr i insats resulterade i 3 rätt, och 1.206 kr i nettovinst i V3-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Med ODINSON V.A. (NO) som enda spik på bongen, så levererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Romme.

Större värde på bongen blev det då PETTER KARLSSON styrde TOTAL DARKNESS (US) in till vinnarplats i V3-3. TOTAL DARKNESS (US) var ett 5.val i V3-spelet med 4% av strecken, men Simtoto rankade paret som ett 2.val och fick därför streckad på bongen.

Simtoto hoppas att alla användare är nöjda med spelförslagen, och vi ser fram emot nya vinstmöjligheter de kommande rundorna!

2017.10.28_02:00:49
Succé för V4-spelförslag på Solvalla 22.10!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Solvalla 22.10 gick in med alla vinnarstreck på plats! 336 kr i insats resulterade i 4 rätt, och 1.081 kr i nettovinst i V4-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Den enda spiken i tipset, ANDTHEDANCEISOVER, slog till och därmed levererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Solvalla.

Också värt att notera, var att Simtoto identifierade flera hästar som överraskade spelarna i rundan! Hästarna NICEGIFT C.C. (ett 5.val i V4-3) och BUCKS TO BURN (ett 6.val i V4-4) bidrog bägge till mer pengar i utbetalningspotten.

Simtoto hoppas att alla användare är nöjda med spelförslagen, och vi ser fram emot nya vinstmöjligheter de kommande rundorna!

2017.10.23_01:46:09
5 rätt i V5-spelet på Hagmyren 22.10!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Hagmyren 22.10 gick in med alla vinnarstreck på plats! 360 kr i insats resulterade i 5 rätt, och 726 kr i nettovinst i V5-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Den enda spiken i tipset, MINNESTADS EL PASO, slog till och därmed genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Hagmyren.

Större värde på bongen blev det då ULF ERIKSSON styrde BEAR SEAT in till seger i V5-3. BEAR SEAT var ett 4.val i V5-spelet med 13% av strecken. Simtoto rankade också ekipaget som ett 4.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Simtoto hoppas att alla användare är nöjda med spelförslagen, och vi ser fram emot nya vinstmöjligheter de kommande rundorna!

2017.10.23_01:45:17
Veien videre for Simtoto


Simtoto nærmer seg 20 år som gratis tjeneste på nett! Vi har dessverre ikke lengre mulighet til å drifte Simtoto på denne måten.

Det er et komplekst og krevende maskineri som skal holdes i gang for å produsere rangeringer, statistikk og bongforslag til alle travløp i Norge og Sverige (en periode også Danmark). Vi har hittil tatt et lite engangsbeløp for å laste ned apper fra App Store (disse ble fjernet i fjor), mens nettsidene har vært gratis for alle - kun finansiert av annonser fra Google Adwords.

Det mest sannsynlige som skjer nå, er at Simtoto legges ned i nær fremtid.

Hovedgrunnene til dette er:

  • Inntektene fra reklame på nettstedet dekker ikke de årlige utgiftene til regulær drift.
  • Vi er to personer som hele tiden har drevet dette på hobbybasis ved siden av jobb og familie, og tiden som kreves for å holde systemet skarpt i forhold til endringer (ATG, NR, Apple, infrastruktur) strekker ikke lengre til.

Men, inspirert av henvendelser fra våre brukere som kan være interessert i å betale for tilgang for å holde løsningen gående, ønsker vi likevel å lodde stemningen for en betalingsløsning. Flere har skrevet til oss og foreslått en abonnementsordning hvor man fortløpende kan betale for tilgang - for eksempel i en måned av gangen. For å gå løs på en slik jobb må vi være trygge på at det faktisk er stor interesse for dette. Vi ønsker derfor å invitere alle til å sende oss en epost på simtoto@gmail.com med innspill til hva du evt. kunne tenke deg å betale. Kunne du tenke deg å betale et sted mellom 50 - 200 kroner i måneden, dersom iPhone app re-introduseres, løsningen blir stabil og holdes oppdatert hver dag, eller vil du mest sannsynlig droppet Simtoto dersom det ikke lengre er gratis? Din tilbakemelding er selvfølgelig ikke bindende på noen måte, men vil hjelpe oss med å ta avgjørelsen på om vi skal satse videre eller ikke.

Vi regner egentlig ikke med at betalingsvilligheten blant våre brukere er stor, men hvis responsen er overraskende positiv skal vi vurdere å gå en runde til.

Med vennlig hilsen,
Simtoto

2017.10.20_12:34:17