simtoto.nosimtoto.dk
V3 på Solvalla 14.03 ger Simtoto 565 i nettovinst!

På Solvalla 14.03 gick allt som förutsett av Simtoto. Vårt bongförslag på 240 kr i V3-spelet gick in med 3 rätt, och 565 kr i nettovinst!

Spiken EARN N'BURN levererade som förväntat, och så landade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Solvalla. Bortsett från Simtotos spik EARN N'BURN, så levererade inga favoriter i spelet. Detta bidrag naturligtvis till att öka vinsten.

Mer givande med tanke på utdelning, var att ÖRJAN KIHLSTRÖM kontrollerade VALLEY BRODDE in till bästa placering i V3-3. VALLEY BRODDE var ett 4.val i V3-spelet med 12% av strecken, men Simtoto rankade paret som ett 1.val och fick därför streckad på bongen.

Simtoto fortsätter att leverera, och ser fram emot nästa spelrunda med nya spännande utmaningar!

2018.03.15_01:15:53
Alla streck på plats i Simtotos spelförslag för V4 på Solvalla 14.03!

På Solvalla 14.03 gick allt som förutsett av Simtoto. Vårt bongförslag på 384 kr i V4-spelet gick in med 4 rätt, och 1.738 kr i nettovinst!

Med EARN N'BURN som enda spik på bongen, så ordnade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Solvalla. Bortsett från Simtotos spik EARN N'BURN, så levererade inga favoriter i spelet. Detta bidrag naturligtvis till att öka vinsten.

Också värt att notera, var att Simtoto identifierade flera hästar som överraskade spelarna i rundan! Hästarna VALLEY BRODDE (ett 4.val i V4-4) och NINEPOINTS GAAGAA (ett 6.val i V4-1) sörjde bägge för en mycket fin utdelning för Simtotos spelförslag.

Trots dagens vinst, så satsar vi på Simtoto på att leverera ännu bättre tips. Kontinuerliga förbättringar på simuleringstekniken ska kunna ge ännu bättre resultat i framtiden, så häng med!

2018.03.15_01:15:51
Simtoto löser hela V3-spelet på Eskilstuna 10.03!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Eskilstuna 10.03 gick in med alla vinnarstreck på plats! 240 kr i insats resulterade i 3 rätt, och 999 kr i nettovinst i V3-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

OLLE ROLS axla manteln som enda spik på bongen, och därmed genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Eskilstuna.

Det blev något mer lönsamt för de som litade på vårt spelförslag då JORMA KONTIO körde VEAMS ALLEGRO in till bästa placering i V3-3. VEAMS ALLEGRO var ett 7.val i V3-spelet med 4% av strecken, men Simtoto rankade paret som ett 5.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Trots dagens vinst, så satsar vi på Simtoto på att leverera ännu bättre tips. Kontinuerliga förbättringar på simuleringstekniken ska kunna ge ännu bättre resultat i framtiden, så häng med!

2018.03.11_01:28:19
V3-spelet på Jägersro 06.03 i lås!

På Jägersro 06.03 gick allt som förutsett av Simtoto. Vårt bongförslag på 240 kr i V3-spelet gick in med 3 rätt, och fina 4.439 kr i nettovinst!

Med bara QUINTESSENSE spikad på bongen, så ordnade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Jägersro.

Det blev något mer lönsamt för de som litade på vårt spelförslag då JOHAN UNTERSTEINER travade EARLY PACTOL (FR) in till förstaplats i V3-2. EARLY PACTOL (FR) var ett 6.val i V3-spelet med 3% av strecken. Simtoto rankade också paret som ett 6.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Simtoto gratulerar alla användare som spelade med vårt tips till succén i denna rundan!

2018.03.07_01:29:18
Vårt bong-förslag för V4 på Jägersro 06.03 gick in!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Jägersro 06.03 gick in med alla vinnarstreck på plats! 336 kr i insats resulterade i 4 rätt, och 1.680 kr i nettovinst i V4-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Den enda spiken i tipset, QUINTESSENSE, slog till och därmed landade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Jägersro.

Först med en överraskning i loppet blev det mer pengar i potten, nämligen då JOHAN UNTERSTEINER styrde EARLY PACTOL (FR) in till förstaplats i V4-3. EARLY PACTOL (FR) var ett 5.val i V4-spelet med 6% av strecken, men Simtoto rankade dessa två som ett 6.val och fick streckad på bongen tack vara utbredd gardering på avdelingen.

Simtoto hoppas att alla användare är nöjda med spelförslagen, och vi ser fram emot nya vinstmöjligheter de kommande rundorna!

2018.03.07_01:29:16
Toppvinsten säkrad i V64-spelet på Åby 22.02!

Det blev full utdelning för vårt tips på 432 kr i V64-spelet på Åby 22.02. Facit blev 6 rätt, och jättebra 25.081 kr i nettovinst!

Med TONICETOBETRUE (DK) som enda spik på bongen, så landade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Åby. Vann gjorde också andrahandsfavoriten VIVARA DEI RUM (IT) och GREAT KING WINE.

Ett mer intressant belopp blev det först då TOVA BENGTSSON styrde TRUST MY DREAM (DK) in till bästa placering i V64-2. TRUST MY DREAM (DK) var ett 9.val i V64-spelet med 1% av strecken, men Simtoto rankade dessa två som ett 1.val och fick därför streckad på bongen.

Simtoto fortsätter att leverera, och ser fram emot nästa spelrunda med nya spännande utmaningar!

2018.02.23_01:15:45
Simtoto löser hela V3-spelet på Solvalla 21.02!

På Solvalla 21.02 gick allt som förutsett av Simtoto. Vårt bongförslag på 200 kr i V3-spelet gick in med 3 rätt, och fina 3.612 kr i nettovinst!

Den enda spiken i tipset, VÄSTERBO GROSBOIS, slog till och därmed genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Solvalla. Bortsett från Simtotos spik VÄSTERBO GROSBOIS, så levererade inga favoriter i spelet. Detta bidrag naturligtvis till att öka vinsten.

Det blev något mer lönsamt för de som litade på vårt spelförslag då KENNETH HAUGSTAD styrde LIL BELINDA (FI) in till förstaplats i V3-1. LIL BELINDA (FI) var ett 9.val i V3-spelet med 4% av strecken, men Simtoto rankade hästen som ett 2.val och fick därför streckad på bongen.

Simtoto fortsätter att leverera, och ser fram emot nästa spelrunda med nya spännande utmaningar!

2018.02.22_01:18:46
1.982 kr i vinst i V4-spelet på Solvalla 21.02!

Det är med glädje vi konstaterar att vårt genererade bongförslag för Solvalla 21.02 gick in med alla vinnarstreck på plats! 336 kr i insats resulterade i 4 rätt, och 1.982 kr i nettovinst i V4-spelet för alla de som följde våra tips i denna rundan.

Med bara en spik på bongen, VÄSTERBO GROSBOIS, genererade Simtoto vinst för alla dom som valde att satsa på vårt tips för loppen på Solvalla. Vinsterna steg när inte en enda favorit korsade mållinjen först. Däremot levererade andrahandsfavoriten LARGO och kusk HANS-OWE SUNDBERG som förväntat.

Det blev något mer lönsamt för de som litade på vårt spelförslag då KENNETH HAUGSTAD körde LIL BELINDA (FI) in till bästa placering i V4-2. LIL BELINDA (FI) var ett 9.val i V4-spelet med 6% av strecken, men Simtoto rankade paret som ett 2.val och fick därför streckad på bongen.

Simtoto kommer fortsätta att leverera automatiskt genererade spelförslag, och satsar på fler vinster i framtiden!

2018.02.22_01:18:44
Veien videre for Simtoto


Simtoto nærmer seg 20 år som gratis tjeneste på nett! Vi har dessverre ikke lengre mulighet til å drifte Simtoto på denne måten.

Det er et komplekst og krevende maskineri som skal holdes i gang for å produsere rangeringer, statistikk og bongforslag til alle travløp i Norge og Sverige (en periode også Danmark). Vi har hittil tatt et lite engangsbeløp for å laste ned apper fra App Store (disse ble fjernet i fjor), mens nettsidene har vært gratis for alle - kun finansiert av annonser fra Google Adwords.

Det mest sannsynlige som skjer nå, er at Simtoto legges ned i nær fremtid.

Hovedgrunnene til dette er:

  • Inntektene fra reklame på nettstedet dekker ikke de årlige utgiftene til regulær drift.
  • Vi er to personer som hele tiden har drevet dette på hobbybasis ved siden av jobb og familie, og tiden som kreves for å holde systemet skarpt i forhold til endringer (ATG, NR, Apple, infrastruktur) strekker ikke lengre til.

Men, inspirert av henvendelser fra våre brukere som kan være interessert i å betale for tilgang for å holde løsningen gående, ønsker vi likevel å lodde stemningen for en betalingsløsning. Flere har skrevet til oss og foreslått en abonnementsordning hvor man fortløpende kan betale for tilgang - for eksempel i en måned av gangen. For å gå løs på en slik jobb må vi være trygge på at det faktisk er stor interesse for dette. Vi ønsker derfor å invitere alle til å sende oss en epost på simtoto@gmail.com med innspill til hva du evt. kunne tenke deg å betale. Kunne du tenke deg å betale et sted mellom 50 - 200 kroner i måneden, dersom iPhone app re-introduseres, løsningen blir stabil og holdes oppdatert hver dag, eller vil du mest sannsynlig droppet Simtoto dersom det ikke lengre er gratis? Din tilbakemelding er selvfølgelig ikke bindende på noen måte, men vil hjelpe oss med å ta avgjørelsen på om vi skal satse videre eller ikke.

Vi regner egentlig ikke med at betalingsvilligheten blant våre brukere er stor, men hvis responsen er overraskende positiv skal vi vurdere å gå en runde til.

Med vennlig hilsen,
Simtoto

2017.10.20_12:34:17
Simtoto iPhone app lanserats också i Danmark!

Om du äger en iPhone kan du nu få alla Simtoto tips för danska lopp direkt på din mobil! Sök efter programmet "Simtoto Danmark" på App Store och köpa den för endast 45 danska kronor.

Med Simtotos applikation för iPhone är alla tips alltid tillgängliga, var du än är. När du har installerat programmet får du tips för alla danska travlopp - gratis - varje dag.

Som en extra service till våra användare, uppdateras strykningar från Dantoto automatiskt, och resultat från tävlingarna offentliggöras så snart de finns tillgängliga.

Kolla Simtoto Danmark i Apple App Store for mer information, och se fram emot många spännande nyheter på Simtotos app framåt!

2013.01.10_03:05:44