simtoto.nosimtoto.se

Om Simtoto

Simtoto projektet har været under udvikling siden 1999. Kernen i systemet er en statistisk baseret simuleringsmotor for travløb på væddeløbsbaner.

3 jun 2005 opnåede Simtoto bedre resultater end vinder odds for totalisator travløb i Norge.

Webstedet simtoto.no blev lanceret den 13. maj 2006 for at præsentere resultaterne og videreudvikle konceptet.

Webstedet simtoto.se blev den 1. januar 2010 også lanceret i Sverige. Den 7. oktober 2012 blev simtoto.dk lanceret i Danmark.

Ved hjælp af flere observatører af simuleringerne håber vi at identificere nye kilder til fejl, så at vi kan forbedre systemet yderligere. Vi modtager derfor gerne forslag og kommentarer.


Copyright

Simtoto anvender data fra Dantoto/Danske Spil (DS) og Dansk Travsports Centralforbund (DTC) for at producere indhold. DS og DTC har ikke ejerandel i Simtoto.

Rådata fra DS og DTC

Med rådata forstås information om heste, juridiske og fysiske personer (f.eks. opdrættere, ejere, trænere, ryttere og kuske), trav- og galop selskaber, konkurrencer (f.eks. løbsdage, startlister, sletninger og resultater), og regler, aftaler og andre styrende vilkår for konkurrencer og spil fra DTC, samt information om spil, odds, omsætning og udbetalinger fra DS. Alle rettigheder til materiale (ophavsretten eller database) tilhører DS og DTC.


Data fra Simtoto

Med Data fra Simtoto forstås alle typer af data og produkter som er skrevet, genereret eller produceret af Simtoto baseret på egen viten, egne rådata eller rådata indhentet fra tredjepartskilder. Eksempler på sådanne data er Simtoto-producerede nyheder artikler, ratings, rankings, tips, programmer, analyserer, statistik og grafiske fremstillinger af status eller kontekst. Alle rettigheder til materiale (ophavsretten eller database) tilhører Simtoto.


Det er ikke tilladt at gengive hele eller en del af indholdet i Simtoto eller gøre dem tilgængelige for offentligheden, uden en skriftlig aftale med Simtoto. Det er tilladt at linke til Simtoto hjemmeside (www.simoto.dk) fra andre websteder, forudsat at en sådan link fører brugeren til en fuld visning af Simtoto webstedet i samme eller et nyt browservindue.